8 Haziran 2014 Pazar

Facebook Pro indir

Tarayıcı olmadan Facebook,

Facebook Pro görevi yalnızca bir tarayıcı olmadan en sevdiğiniz sosyal ağ kullanmak icar bir uygulama. Bu kurulum gerektirmeyen ve hiçbir var seçenekleri.

Bir app Facebook tüm
Facebook Pro başlatılması sonra, uygulama hemen Facebook sayfasını yüklemek olacaktır. Kullanıcı deneyimi beklediğiniz sadece budur: Eğer giriş ve okuyabilir sizin

duvar, özel mesaj göndermek durumunuzu güncellemek, ve diğer Facebook işlevleri arasında, hesap ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Ne yazık ki, programın özel seçenekler içerir ya da sosyal ağ kullanılabilirliğini artırmak herhangi bir yeni özellik katmıyor.

Görev çubuğunda bir simge
Bir uygulama olarak, Facebook Pro için simgesi Windows görev çubuğuna tutturulmuş. Bu klasik tarayıcılar açık olmasa bile kolayca Facebook erişebileceğiniz anlamına gelir.

Tam önemli değil
Her zaman elinizin altında ve görev çubuğundan kolayca erişilebilir Facebook istiyorsanız, o zaman Facebook Pro sizin için bir programdır.

Ne yazık ki, şöhret hiçbir büyük iddiaları var burada: yazılım sosyal ağ başlattı sadece bir pencere, ve başka bir şey değildir. Buna ek olarak, bir çok kullanır kaynaklar; Test sırasında, böyle sınırlı bir uygulama için çok fazla RAM, 130MB hakkında işgal etti.